Ο Ξενώνας

 

Καλώς ήρθατε στον παραδοσιακό ξενώνα Μαρούσιω

Ροδαυγή, Άρτα

Υπάρχει μια μαγευτική , ονειρική κρυψώνα κάτω από τις απότομες πλαγιές του Ξηροβουνίου, στην δυτική είσοδο του χωριού της Ροδαυγής, της πύλης των Τζουμέρκων, ανάμεσα σε καστανεώνες, καρυδιές, αμπελώνες, έλατα , πεύκα και ειδυλλιακούς κήπους, μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον κρουσταλλένιο ποταμό Άραχθο και την λίμνη Πουρναρίου. Ο παραδοσιακός ξενώνας Μαρούσιω , χτισμένος   με ντόπια πέτρα το 2000 και απόλυτα εναρμοσμένος με το φυσικό περιβάλλον, αποτελεί πόλο έλξης όλο το χρόνο, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Περιηγηθείτε στα μονοπάτια ανάμεσα στους κήπους του και απολαύσετε τα αρώματα και ζωντανά χρώματα από τα αρωματικά και τα καλλωπιστικά φυτά, δοκιμάστε φρούτα και προϊόντα από το περιβόλι μας και ελληνικές ηπειρώτικες  δημιουργικές γεύσεις σε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Μα περισσότερο αφεθείτε στην εγκάρδια φιλοξενία της οικογένειας Παπαβασιλείου και στα ιδιαίτερα κεράσματα που προσφέρουν ως καλωσόρισμα στους επισκέπτες , είτε πρόκειται για ένα σπιτικό λικέρ από ρόδι ή κράνα είτε ένα παραδοσιακό τσίπουρο από «ζαμπέλα», το σπάνιο μαύρο σταφύλι της περιοχής.

Μια επίσκεψη στο Μαρούσιω αποτελεί μια εμπειρία που αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας για τα επόμενα χρόνια. Και θα σας καλοδεχθούμε να επιστρέψετε.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ