Διαμονή

…πηγαία αίσθηση φιλοξενίας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε την πηγαία αίσθηση φιλοξενίας  και την αυθεντική εμπειρία διαμονής στον παραδοσιακό ξενώνα Μαρούσιω, ο οποίος συνδυάζει τη γοητεία του παλιού με τις ανέσεις του νέου. Τα εννέα ευρύχωρα δωμάτιά του σας μαγεύουν με την προσεγμένη , ποιοτική επίπλωση και την εξαιρετική διακόσμηση που προσδίδουν μια αίσθηση αρχοντιάς.

Όλοι οι χώροι διαμονής είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους καθότι έχουν εξατομικευμένο σχεδιασμό και διακόσμηση. Περιλαμβάνουν όμως κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως η εφαρμογή της παραδοσιακής χειροποίητης ξύλινης οροφής , τα χειροποίητα μπρούτζινα φωτιστικά, τα παραδοσιακά ξύλινα παραθυρόφυλλα, οι θουρίδες  και πόρτες καθώς και τα άριστης ποιότητας φλοκωτά και κιλίμια, τα παλαιά και νέα διακοσμητικά αντικείμενα, ενώ παράλληλα παρέχονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις , όπως η τηλεόραση , ασύρματο διαδίκτυο , τζάκια και αυτόνομη θέρμανση.

Όλοι οι χώροι διαμονής έχουν θέα προς το δάσος της Ροδαυγής , προς τα Τζουμέρκα και τα Αγραφιώτικα βουνά και απολαμβάνουν την ρόδινη  αυγή που χαράζει στο “Τζουμέρκο”.

…ξυπνήστε ατενίζοντας την υπέροχη ανατολή του ήλιου σε ένα από τα εννέα δωμάτιά μας!!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ